Geluidsmetingen registratie – hoe wij een bedrijfsproces automatiseren

Geluidsmeter

Voor één van onze klanten hebben wij een volledig nieuw platform ontwikkeld. Deze klant voert geluidsmetingen bij festivals uit.

Oude situatie

Voordat wij aan de slag gingen werd dit proces geheel handmatig gedaan. Zo werden geluidsmeters één voor één uitgelezen en rapporten werden met de hand gemaakt.

Nieuwe situatie

Het platform dat wij ontwikkeld hebben neemt de geluidsmeters in een 4G-netwerk op en streamt alle data naar onze server. In een volgende stap hebben wij ervoor gezorgd dat deze data automatisch wordt gepresenteerd op een website.

Deze online omgeving is toegankelijk voor gemeenten, omgevingsdiensten en omwonenden. Het maakt de geluidsmetingen inzichtelijk en betrekt alle relevante partijen. Ook is het mogelijk om direct rapporten te genereren. Door deze oplossing kosten de bedrijfsprocessen niet meer energie en tijd dan dat nodig is!

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij de bedrijfsprocessen van je bedrijf kunnen automatiseren en verbeteren? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is enkel ter informatie en er kunnen nimmer rechten aan ontleend worden. De inhoud is door Torza met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Torza behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

De informatie, ideeën, toepassingen etc. zoals vermeld op website zijn ontwkkeld door, en eigendom van Torza. Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Torza worden gekopieerd of op een andere manier worden gebruikt, worden toepast door derden, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.