Koppel je website met gebruikerslogin aan Torza ERP

Voor onze klant JV constructie uit Werkendam hebben wij niet alleen een geheel op maat gemaakt Torza ERP systeem geleverd. Ook hebben wij deze direct gekoppeld aan de door ons ontwikkelde website.

Website met klantportaal

Naast informatie over alle werkzaamheden, kan iedere (potentiële) klant op deze website een account aanmaken in het JVC klantportaal. Met dit ‘Mijn JVC’ account kunnen in de webshop vervolgens artikelen worden verzameld die JV constructie in zijn ERP systeem heeft staan. Deze artikelen worden automatisch aangevuld vanuit het Torza ERP systeem.

Binnen de Mijn JVC omgeving zijn ook alle digitale certificaten beschikbaar van de eerder aan de klant geleverde hijs- en hefmiddelen.

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij de bedrijfsprocessen van je bedrijf kunnen automatiseren en verbeteren? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Mijn JVC
Mijn JVC
Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is enkel ter informatie en er kunnen nimmer rechten aan ontleend worden. De inhoud is door Torza met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Torza behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

De informatie, ideeën, toepassingen etc. zoals vermeld op website zijn ontwkkeld door, en eigendom van Torza. Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Torza worden gekopieerd of op een andere manier worden gebruikt, worden toepast door derden, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.