Machineconfigurator

Machineconfigurator

Speciaal voor vertegenwoordigers die op klantbezoek zijn of op een beursstand staan hebben wij een tool ontworpen die kan helpen bij het samenstellen van de juiste machine. Deze tool kan zowel op een stand gebruikt worden zoals te zien is in de video. Maar ook op bijvoorbeeld een tablet bij een klant aan tafel.

Het is mogelijk om met deze tool de benodigde informatie inclusief video’s te laten zien. Daarnaast ziet een potentiële klant direct welke invloed verschillende mogelijkheden op de prijs hebben. Zodra de klant een keuze maakt, kan er ter plaatse een passende offerte worden verstuurd. Deze offerte is op basis van Word templates en wordt als PDF bestand verstuurd. Na het versturen van de offerte wordt alle informatie verwerkt in het CRM systeem. Op die manier worden ook aanbiedingen scherp opgevolgd

Machineconfigurator
Machineconfigurator
Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is enkel ter informatie en er kunnen nimmer rechten aan ontleend worden. De inhoud is door Torza met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Torza behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

De informatie, ideeën, toepassingen etc. zoals vermeld op website zijn ontwkkeld door, en eigendom van Torza. Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Torza worden gekopieerd of op een andere manier worden gebruikt, worden toepast door derden, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.