Machine configurator – stel de juiste machine samen

De Torza machine configurator is speciaal ontwikkeld om te helpen bij het samenstellen van de juiste snijmachine. Een ideale tool voor vertegenwoordigers die op klantbezoek zijn of op een beurs staan.

Machineconfigurator

De machineconfigurator kan op een stand gebruikt worden zoals te zien is in de video. Ook is de tool ideaal voor gebruik op een tablet bij een klant aan tafel.
Zo laat de configurator bijvoorbeeld alle benodigde informatie en video’s van de machine zien. Ook ziet je potentiële klant direct wat de invloed is van de verschillende opties op de prijs.

Zodra je klant een keuze maakt voor de gewenste machine, kan er ter plaatse een passende offerte worden opgemaakt en verstuurd. Na het versturen van de offerte wordt alle informatie automatisch verwerkt in het CRM systeem. Op die manier kunnen aanbiedingen eenvoudig en scherp worden opgevolgd.

Meer informatie?

Benieuwd hoe we je verkoopproces kunnen vergemakkelijken en het verkoopplezier van je vertegenwoordigers kunnen vergroten? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Machineconfigurator
Machineconfigurator
Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is enkel ter informatie en er kunnen nimmer rechten aan ontleend worden. De inhoud is door Torza met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Torza behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

De informatie, ideeën, toepassingen etc. zoals vermeld op website zijn ontwkkeld door, en eigendom van Torza. Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Torza worden gekopieerd of op een andere manier worden gebruikt, worden toepast door derden, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.