RVBnet Automatisering

Onze samenwerking met RVBnet Automatisering

Om de continuïteit van Torza te waarborgen werken wij nauw samen met RVBnet Automatisering. Zowel Mark Ruiter (van Torza) als Remon van Bree (van RVBnet Automatisering) kennen elkaar al jaren en hebben dezelfde nuchtere benadering van alle uitdagingen die zij dagelijks tegenkomen. Daarnaast hebben ze alle twee een hekel aan onnodige kosten en kijken ze altijd voor hun eigen onderneming en die van hun klanten naar de beste oplossing die ook nog eens zeer kostenefficiënt is.

Gezien de groei van Torza is besloten om een samenwerking op te starten. Deze samenwerking is gestoeld op de 2 uitgangspunten "continuïteit" & "klanten ontzorgen" welke wij hier nader willen toelichten.

Continuïteit

Om bij onze bestaande en nieuwe klanten de begrijpelijke zorg weg te nemen van "wat als...." is met RVBnet Automatisering overeengekomen dat zij wanneer dit nodig mocht zijn alle bestaande services direct overnemen wanneer de continuïteit in het geding is. En daarnaast om de lopende overeenkomsten tussen Torza en haar klanten voor een billijke periode ongewijzigd (in voorwaarden en prijs) te blijven uitvoeren. Dit zodat de klanten van Torza nimmer het gevaar lopen dat systemen onbereikbaar worden en/of data verloren gaat.

Klanten ontzorgen

Wij krijgen steeds vaker de vraag om te adviseren en/of te faciliteren in het opzetten, onderhouden van: servers, printers, telecom en netwerken, hard- en software, VoIP, back-up, beveiliging, thuiswerkplekken e.d. Eigenlijk alles wat ook maar iets met ICT en data te maken heeft. Ja, wij hebben binnen Torza redelijk tot voldoende kennis hierover maar het is natuurlijk niet onze Core Business. Om on te kunnen blijven concentreren op waar wij goed in zijn (ERP systemen en websites) en om onze klanten ook op dit vlak professioneel te ontzorgen verwijzen waar u graag door naar RVBnet Automatisering.

Zoekt u een partij die u op al deze vlakken kan helpen neem dan vooral met RVBnet Automatisering contact op, uiteraard kunt u dit ook via Torza laten verlopen. Alles is mogelijk, net wat uw voorkeur heeft.

RVBnet Automatisering
Remon van Bree
Theemsweg 57
3201 LT Spijkenisse

0181-641741
info@rvbnet.nl
www.rvbnet.nl