RVBnet Automatisering

Onze samenwerking met RVBnet Automatisering

Gezien de snelle groei van Torza is besloten om een samenwerking op te starten met RVBnet. Met deze samenwerking ontzorgen wij klanten en realiseren wij continuïteit

Continuïteit

Om bij onze bestaande en nieuwe klanten de begrijpelijke zorg weg te nemen van "wat als...." is met RVBnet Automatisering overeengekomen dat zij wanneer dit nodig mocht zijn alle bestaande services direct overnemen wanneer de continuïteit in het geding is. Daarnaast is ook afgesproken om de lopende overeenkomsten tussen Torza en haar klanten voor een billijke periode ongewijzigd (in voorwaarden en prijs) te blijven uitvoeren. Dit zodat de klanten van Torza nimmer het gevaar lopen dat systemen onbereikbaar worden en/of data verloren gaat.

Klanten ontzorgen

Wij krijgen steeds vaker de vraag om te adviseren en/of te faciliteren in het opzetten, onderhouden van ICT diensten zoals servers, printers, telecom en netwerken, hard- en software, VoIP, back-up, beveiliging, thuiswerkplekken etc. Hoewel wij binnen Torza redelijk tot voldoende kennis hebben om op dit gebied iets te betekenen is natuurlijk niet onze Core Business. Daarom verwijzen wij je hiervoor graag door naar RVBnet Automatisering.

RVBnet Automatisering
Remon van Bree
Theemsweg 57
3201 LT Spijkenisse

0181-641741
[email protected]
www.rvbnet.nl