Urenregistratie en facturatie - verbetering bedrijfsproces

Urenregistratie door middel van uren op een briefje schrijven, doorgeven en handmatig in Excel zetten? Wij van Torza vinden dat verleden tijd, dat moet makkelijker kunnen!

Oude situatie - alles handmatig

Voor een klant die bakkerijovens onderhoudt hebben wij een compleet nieuwe online omgeving opgezet. Dit bedrijf werkt uitsluitend met zzp’ers en voorziet ook in hun administratie. De gewerkte uren werden tot voor kort op briefjes geschreven. Deze werden vervolgens via een WhatsApp verstuurd en handmatig in Excel vastgelegd. De klant- en onderlinge verrekenfacturen werden in Word gemaakt.

Nieuwe situatie - volledig geautomatiseerd

In de nieuwe online omgeving leggen monteurs eenvoudig hun gewerkte uren vast via hun smartphone of webbrowser. Deze uren worden door de klant met een handtekening goedgekeurd. Op de administratie zijn de opgegeven uren duidelijk zichtbaar, waarna ze na een eventuele correctie gefactureerd kunnen worden. Zo kost de urenregistratie een stuk minder tijd en is de kans op fouten ook nog eens nihil geworden!

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij je bedrijf kunnen helpen met het efficiënt registreren van uren? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Urenregistratie
Urenregistratie
Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is enkel ter informatie en er kunnen nimmer rechten aan ontleend worden. De inhoud is door Torza met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Torza behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

De informatie, ideeën, toepassingen etc. zoals vermeld op website zijn ontwkkeld door, en eigendom van Torza. Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Torza worden gekopieerd of op een andere manier worden gebruikt, worden toepast door derden, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.