Demonstratie video’s van de belangrijkste Torza modules

In de loop der jaren hebben wij vele Torza modules ontwikkeld. Op deze pagina kun je van een aantal belangrijke standaard modules een demonstratie video bekijken. De video’s zijn gemaakt vanuit de online demoversie van Torza. Door het zien van de video’s krijg je een goede indruk hoe het Torza ERP systeem werkt.

01 Basisfuncties

In deze video worden de belangrijkste basisfuncties van Torza uitgelegd zoals het gebruikersbeheer, instellingen en IP-adres toegang.

02 Relatiebeheer

Hier wordt uitgelegd hoe je relaties aanmaakt en aanpast naar je wensen. Ook laten we zien wat de belangrijkste informatie voor een relatie is.

03 Projecten

In de derde video laten we zien hoe je projecten aanmaakt en beheert. Ook wordt getoond wat belangrijke informatie is om bij te houden binnen projecten. Tot slot worden de belangrijke functies van Torza besproken met betrekking tot projecten.

04 Calculaties

Hier zie je hoe je simpele en uitgebreide calculaties maakt. Ook laten we enkele belangrijke functies van de calculatie functie zien zoals het aanpassen van zaken binnen een calculatie. Tot slot wordt het toevoegen en aanpassen van producten binnen Torza besproken

05 Documenten

In deze video ontdek je hoe je binnen Torza eenvoudig documenten zoals offertes kunt aanmaken. Ook laten we zien hoe je deze documenten vervolgens kunt bekijken, bewerken en versturen

06 Plaatregistratie

In de laatste video laat zie je hoe je zelf binnen Torza eenvoudig een herwaarmerkverklaring maakt

07 Herwaarmerkverklaring

Let op: voor de plaatregistratie is een aparte demo te vinden op www.plaatregistratie.nl. In deze video wordt uitgelegd hoe de plaatregistratie binnen Torza werkt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

08 Scanner voor barcodes - QR-codes - Matrix-codes

In deze video zie je dat er in de Torza omgeving op je smartphone en tablet, direct een scanner beschikbaar is voor het inlezen van data uit barcodes, QR codes en matrixcodes. Deze tool kan ook worden gebruikt door iedere camera die wordt gekoppeld aan een PC of laptop

Met de scan-toepassing kun je ontvangen artikelen ‘binnen’ scannen in Torza. Vervolgens print je de labels met deze codes eenvoudig uit en kun je deze op producten of materialen plakken om deze intern te kunnen volgen.

Ook kan Torza ERP op deze manier codes van andere software inlezen. Als dit gecombineerd wordt met een koppeling met je bestaande software, wordt Torza een zeer dynamische tool met ongekende mogelijkheden!