Geautomatiseerde webshop

Webshop

Tegenwoordig kan iedereen een webshop beginnen. De diverse online templates en services zullen echter nooit volledig aan uw wensen voldoen. Wij zetten voor u een webshop op die volledig voldoet aan uw gewenste lay-out en functionaliteiten.

Voor Metaal boutique hebben wij een geheel dynamische webshop gebouwd. In deze webshop kunnen klanten zelf producten samenstellen met de gewenste afmetingen. De prijs wordt direct zichtbaar en het artikel kan met de bijbehorende specificaties aan het winkelwagentje worden toegevoegd,

Geplaatste en betaalde orders zijn met één druk op de knop te bestellen bij de juiste leverancier. Het systeem genereert een werkplaatsbegeleidingsdocument en ook de benodigde DXF files worden meegestuurd.
Het werkplaatsbegeleidingsdocument bevat per artikel een QR-code waarmee een melding naar de webshop wordt gestuurd wanneer het product gereed is. Wanneer de complete order gereed is, wordt transport automatisch ingepland.

Webshop
Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is enkel ter informatie en er kunnen nimmer rechten aan ontleend worden. De inhoud is door Torza met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Torza behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

De informatie, ideeën, toepassingen etc. zoals vermeld op website zijn ontwkkeld door, en eigendom van Torza. Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Torza worden gekopieerd of op een andere manier worden gebruikt, worden toepast door derden, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.