Een geautomatiseerde webshop op maat

Vandaag de dag kan iedereen redelijk eenvoudig een webshop beginnen. Maar een geautomatiseerde webshop die echt helemaal voldoet aan je wensen en eisen is lastig te maken. Wij maken een webshop op maat voor je die wél volledig voldoet. En deze is bovendien eenvoudig te koppelen met Torza ERP.

Webshop
Hoe wij dat deden voor Metaal Boutique

Neem bijvoorbeeld Metaal Boutique. Wij hebben een geheel dynamische webshop gebouwd. In deze webshop kunnen klanten zelf producten samenstellen met de gewenste afmetingen. De prijs wordt vervolgens direct zichtbaar en het artikel kan met de bijbehorende specificaties aan het winkelwagentje worden toegevoegd.

Geplaatste orders zijn met één druk op de knop te bestellen bij de juiste leverancier. Het systeem genereert een werkplaats begeleidingsdocument en ook alle andere benodigde documenten worden meegestuurd.

Het werkplaats begeleidingsdocument bevat per artikel een QR-code waarmee een melding naar de webshop wordt gestuurd wanneer het product gereed is. Wanneer de complete order gereed is, wordt het transport automatisch ingepland. Dit alles zorgt voor gemak en overzicht binnen de webshop. Zowel voor jou als de klanten die bij je bestellen.

Meer informatie?

Wil je ook een webshop die volledig voldoet aan je wensen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Webshop
Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is enkel ter informatie en er kunnen nimmer rechten aan ontleend worden. De inhoud is door Torza met constante zorg en aandacht samengesteld. De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Torza behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Auteursrecht & Intellectueel eigendom

De informatie, ideeën, toepassingen etc. zoals vermeld op website zijn ontwkkeld door, en eigendom van Torza. Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Torza worden gekopieerd of op een andere manier worden gebruikt, worden toepast door derden, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt.